Referencer

Af udvalgte projekter

Fra ide

Planlægning

Til Design

Udførelse

Udtalser

Fra vores kunder

Bashar har været med til at tegne og indrette 6 af de parcelhuse jeg har opført. Alt i alt har oplevelsen været rigtig god da han både er effektiv, rykker ud på meget kort varsel og generelt en mand der selv kan tænke. Bashar kommer ofte med input og deler af erfaring. generelt en mand der er meget løsningsorienteret.
Super fint samarbejde med Bashar fra Ink arkitekter. Professionelt arbejde og service i højt niveau.
Udover dette klarede de opgaven relativt hurtigt og der er ingen ting at komme efter udover jeg vil bruge dem en anden god gang.
Bashar Hazim Tak for fantastisk samarbejde og professional arbejde. Vi er glad for vores hus/projekt. Godt gået!
Brugte INK-Arkitekter (Bashar) til udarbejdelse af nødvendige tegninger og dokumentation I forbindelse med en ombygning fra erhverv til lejligheder efter det nye BR18, samt indsending af selve ansøgningen om byggetilladelse. Har været super tilfreds med forløbet, Projektet blev leveret inden aftalt tidsramme og til den aftalte fair pris. Synes Bashar har leveret en super service og vil helt sikker t bruge ham igen I fremtiden.
Det er den mest professionelle bygningskonstruktør jeg har arbejdet med indtil nu. Kan klart anbefale

Det ser godt ud!
Jeg stod akut og manglet en dygtigt arkitekt og INK-arkitekter hjalp min med det samme. De meget seriøse og fik af dækket mit problem hurtigt. Super service