Har du brug for en

Byggesagkyndig?

Når du vælger at tilknytte en byggesagkyndig, i forbindelse med opførelsen af dit nye hus, sikrer du dig en byggeperiode, som er tryg og rolig.

Vi tager dialogen direkte med den udførende entreprenør ude på byggepladsen, med henblik på at drøfte eventuelle fejl og mangler konstateret ved tilsynet.

Ved vores næste tilsyn på byggeriet, vil vi ligeledes følge op på tidligere notater og kommenterede fejl i vides mulige omfang. Derved er vi sikre på, at bygningen bliver opført korrekt og der ikke sker eksempelvis fugtskader.

Det betyder, at du roligt kan læne dig tilbage og følge byggeriet fra sidelinjen, uden alle bekymringerne omkring forholdene nævnt i vores tilsynsnotater eller fejl som senere i forløbet vil blive opdaget.

Image

Hvad indeholder et byggetilsyn?

Fundamentstilsyn ifm. støbning af fundamenter og armering
Terrændækstilsyn inden støbning af gulve for kontrol af installationer
Tagkonstruktion og bagmure for kontrol af forankring, mv.
Opstart af murerarbejde, kontrol af fugtsikring
Tilsyn med dampspærre og fugtproblemer
Tilsyn med vådrumssikring, kontrol af fald mv.
Afleveringsforretning
Invalid Input

Udtalser

Fra vores kunder

Bashar har været med til at tegne og indrette 6 af de parcelhuse jeg har opført. Alt i alt har oplevelsen været rigtig god da han både er effektiv, rykker ud på meget kort varsel og generelt en mand der selv kan tænke. Bashar kommer ofte med input og deler af erfaring. generelt en mand der er meget løsningsorienteret.
Super fint samarbejde med Bashar fra Ink arkitekter. Professionelt arbejde og service i højt niveau.
Udover dette klarede de opgaven relativt hurtigt og der er ingen ting at komme efter udover jeg vil bruge dem en anden god gang.
Bashar Hazim Tak for fantastisk samarbejde og professional arbejde. Vi er glad for vores hus/projekt. Godt gået!
Brugte INK-Arkitekter (Bashar) til udarbejdelse af nødvendige tegninger og dokumentation I forbindelse med en ombygning fra erhverv til lejligheder efter det nye BR18, samt indsending af selve ansøgningen om byggetilladelse. Har været super tilfreds med forløbet, Projektet blev leveret inden aftalt tidsramme og til den aftalte fair pris. Synes Bashar har leveret en super service og vil helt sikker t bruge ham igen I fremtiden.
Det er den mest professionelle bygningskonstruktør jeg har arbejdet med indtil nu. Kan klart anbefale

Det ser godt ud!
Jeg stod akut og manglet en dygtigt arkitekt og INK-arkitekter hjalp min med det samme. De meget seriøse og fik af dækket mit problem hurtigt. Super service