Professionel hjælp til

Skitseforslag

Skitseforslag er en viderearbejdelse efter ide møde med bygherre. her bliver alle de aftale rammer omdannet til skitser, som er med til at give bygherren et overblik over projektets omfang.

Vores erfaring viser, at skitseforslagsfasen er en vigtig del af processen. Man opnår et projekt med få mangler og fejl i videre arbejdelse af næste fase, hvor myndighedstegninger udarbejdes.

Image

Skitseforslagsfasen indeholder følgende

Grov situationsplan
Grov plantegning
Grov snit
Grove facadetegninger
Realistiske 3D tegninger
Invalid Input

Udtalser

Fra vores kunder

Hvis man leder efter et behageligt, kompetent og iderigt arkitektkontor, så er INK-arkitekterne det oplagte valg. INK-arkitekterne anvendte vi fra de første skitsetegninger til de endelige myndighedstegninger samt efterfølgende byggetilsyn. De er enorm fleksible og meget grundige i deres arbejde, kommer man med en ide eller ønske så sidder der både en arkitekt, ingeniør og bygningskonstruktør som sammen sørger for at ideen rent faktisk kan lade sig gøre i den virkelige verden. Selvom vi ringede til dem i tide og utide med 1000 spørgsmål, så blev vores opkald og møder altid besvaret med et smil og en lyst til at hjælpe....kæmpe ros til INK-arkitekterne!
Bashar har været med til at tegne og indrette 6 af de parcelhuse jeg har opført. Alt i alt har oplevelsen været rigtig god da han både er effektiv, rykker ud på meget kort varsel og generelt en mand der selv kan tænke. Bashar kommer ofte med input og deler af erfaring. generelt en mand der er meget løsningsorienteret.
Super fint samarbejde med Bashar fra Ink arkitekter. Professionelt arbejde og service i højt niveau.
Udover dette klarede de opgaven relativt hurtigt og der er ingen ting at komme efter udover jeg vil bruge dem en anden god gang.
Bashar Hazim Tak for fantastisk samarbejde og professional arbejde. Vi er glad for vores hus/projekt. Godt gået!
Brugte INK-Arkitekter (Bashar) til udarbejdelse af nødvendige tegninger og dokumentation I forbindelse med en ombygning fra erhverv til lejligheder efter det nye BR18, samt indsending af selve ansøgningen om byggetilladelse. Har været super tilfreds med forløbet, Projektet blev leveret inden aftalt tidsramme og til den aftalte fair pris. Synes Bashar har leveret en super service og vil helt sikker t bruge ham igen I fremtiden.
Det er den mest professionelle bygningskonstruktør jeg har arbejdet med indtil nu. Kan klart anbefale

Det ser godt ud!
Jeg stod akut og manglet en dygtigt arkitekt og INK-arkitekter hjalp min med det samme. De meget seriøse og fik af dækket mit problem hurtigt. Super service
Byggetilladelsen er netop landet og vi kan nu gå i jorden takket være INK-Arkitekterne, som har stået for alt fra tegninger til ansøgning om byggetilladelse. Bashar har igennem hele forløbet lyttet til vores ønsker, kommet med ideer og i det hele taget skabt en tryg process. INK-Arkitekterne besidder en fantastisk faglighed og intet bliver overladt til tilfældighederne. Jeg vil klart anbefale og anvende INK-Arkitekterne til fremtidige byggeprojekter, og så skal det tilføjes at de er enorm hurtige og fleksible - og dette endda til en fantastisk pris. Tusind tak for et godt samarbejde!